Winkelbeleggingen

Het kost veel tijd en inspanning om mooie winkelbeleggingen te kunnen verwerven voor een redelijke prijs. Door onze intensieve benadering van de markt en onze directe contacten met eigenaren vinden wij de juiste belegging voor u.

Wij concentreren ons op interessante plaatsen in Nederland en Belgie die een aantrekkelijke winkelmarkt bieden met perspectief voor de toekomst. Heeft u specifieke wensen voor winkelbeleggingen of zoekt u een mooie locatie in een bepaalde plaats waar u graag bezit zou willen verwerven, dan zijn wij graag bereid om ons voor u op een actieve wijze in te zetten !

Locaties

Voor u gaan wij graag en op pro-actieve wijze op zoek naar de winkellocatie(s) die u zoekt. Indien u een witte vlekken plan en een programma van eisen hebt, dan nemen wij die graag met u door om vervolgens direct op zoek te gaan naar hetgeen u zoekt.

De afgelopen jaren hebben wij ons toegelegd op winkels; voorheen lag de nadruk op aankoop van corporatiebezit, tijdens en na de bruteringsoperatie in die branche. Daarbij zoeken wij onder meer naar locaties voor her-ontwikkeling en "inbrei-locaties" alsmede supermarktlocaties en locaties voor horeca ketens, zowel voor hotels als binnenstedelijke restaurants en "drive thru's".

Voor een vaste, alsmede een redelijke vergoeding per locatie, al dan niet aangevuld met een "succesfee", gaan wij graag op zoek naar de panden die u zoekt in zowel alle plaatsen in Nederland als in Belgiƫ.

U kunt hiervoor te allen tijde contact opnemen op +31 650 286 275

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.