Winkels te Sluis


Diverse winkels te huur in Sluis

A-1 locatie 450 m2 € 99.000,= Midden in centrale winkelrondje
Stadsentree 950 m2 Op aanvraag Sint Annastraat klik hier
Laatste kans 100 m2 € 28.000,= De Poort van Sluis klik hier


diverse winkels te huur in Sluis, Zeeland Sluis

Sluis is een leuk stadje in Zeeuws Vlaanderen waar de winkels al meer dan 100 jaar 360 dagen per jaar open zijn. Met 4 miljoen bezoekers per jaar, en met de regionale functie die het winkelcentrum van Sluis heeft, is het hier altijd druk.

Vanaf maandag morgen rond 10.00 uur al komen de kopers hier naar toe, altijd zijn er veel tasjes in de straat te zien, winkelen wordt hier gecombineerd met een heerlijke lunch of een (echt) diner (bij Oud Sluis).

Met het ultieme hoogtepunt in het weekend wanneer half Knokke en omgeving leegloopt om de Belgische Euro's in Sluis te besteden, hoort Sluis zeker hoog in het rijtje met funshop locaties als Batavia Stad, Rosado Roosendaal en Roermond Outlet Center te staan. Alle parkeerplaatsen zijn dan vol en dat zijn er in het centrum van Sluis al gauw zo'n 2.000 !

Willard Vastgoed en winkels in Sluis

Reeds negen maanden na het verstrekken van de verhuuropdracht aan Willard Vastgoed is, na een zeer lange periode van bijna 10 jaar (!!) leegstand, de gehele etage van De Poort van Sluis inmiddels geheel verhuurd. Daarbij is het huurcontract met de formule Action, die al enkele jaren in de kelder is gehuisvest, voor een periode van 10 jaar verlengd en zijn alle units op de begane grond inmiddels ook verhuurd. Door deze mooie en relatief snelle resultaten hebben andere ondernemers in en rondom Sluis Willard Vastgoed nu ook gevraagd voor hen op te treden bij verhuur en aanhuur van winkels en aankoop van beleggings~ en ontwikkelingsprojecten.

Inmiddels kennen wij de meeste winkeliers en vastgoed eigenaren in Sluis zodat wij u, als meest actieve winkelmakelaar in Zeeuws Vlaanderen, goed kunnen begeleiden in dit leuke winkelstadje.

Heeft u interesse in deze winkellocaties in Sluis?
Neem dan contact op met Steven Willard van Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.