Logistiek Vastgoed – Ontwikkeling op maat

De ontwikkelingen in de logistieke wereld gaan razend snel en zijn zeer ingrijpend. Dat heeft heel veel consequenties voor de huisvesting van u als logistieke ondernemer. Willard Vastgoed volgt alle ontwikkelingen op de voet en kan u van dienst zijn op elk gebied. Van locaties voor mega distributiecentra (Mega DC’s) op de beste locaties tot en met de kleinere overslaglocaties rond de grote steden, net voor de “last mile” begint. Op basis van uw programma van eisen, uw wensen en uw specifieke werkwijze helpen wij u graag bij de realisering van de best passende locatie en de meest moderne huisvesting die aan alle eisen van de nieuwe tijd voldoet.

logistiek vastgoed logistieke locaties distributiecentra mega DC

Door de vele nieuwe ontwikkelingen in de techniek en het aantrekken van de logistieke markt als gevolg van de constant groeiende markt van de e-commerce hebben logistieke ondernemers de laatste jaren erg veel logistiek vastgoed opgenomen en is het aanbod, in hoeveelheid, maar zeker ook in kwaliteit, erg verminderd. Wij hebben de beste posities op alle logistieke hotspots voor u en kunnen u als ondernemer alle werkzaamheden uit handen nemen bij het ontwikkelen van dat gebouw, dat het beste bij uw specifieke behoeften past. Wij regelen de vergunningen op deze locatie en begeleiden de bouwontwikkelingen totdat het gebouw turn-key door u in gebruik kan worden genomen. Ook kunnen wij tegelijkertijd de verhuur of verkoop van uw huidige locatie verzorgen zodat u niet met onnodige extra kosten blijft zitten.

Indien u zelf niet wenst te investeren in het vastgoed van uw huisvesting zorgen wij voor een passende eigenaar c.q. belegger waar u uw locatie van huurt. Wij hebben contact met de belangrijkste nationale en internationale vastgoedbeleggers die zich specialiseren op logistiek vastgoed.

Indien u op uw huidige locatie wenst te blijven en deze al dan niet wilt aanpassen aan uw toekomstige wensen is er ook altijd de mogelijkheid om deze aan ons te verkopen of aan een ontwikkelaar of vastgoed belegger die het (vernieuwde) gebouw weer aan u terug verhuurt zodat u altijd zo flexibel mogelijk bent in de gebruikstermijnen en u uw middelen in uw onderneming kunt investeren.

Tenslotte zijn wij altijd graag bereid om uw logistieke vastgoed voor u te verhuren in geheel Nederland alsmede in België.

Willard Vastgoed : Uniek in Logistiek !

 

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.