Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Logistiek
te huur

Logistiek is hot. Alle bekende logistieke hotspots zitten bijna vol. Venlo-Venray, The Logistic Gateway to Europe, barst uit zijn voegen. Er is bijna geen personeel meer te krijgen. Daarbij sta je tegenwoordig ook al weer rond The European Cargo Hub e.g. Rotterdam, en in Tilburg-Waalwijk alsmede van Utrecht tot Amsterdam de hele dag in de file. Zo niet, in Flevoland!

Volgens de directeur van Lelystad Airport Business Park, het LAB, is Flevoland een logistieke hotspot in wording waar nog wel voldoende ruimte en genoeg geschikt logistiek personeel beschikbaar is. Wie de poster Logistieke Hotspots van Nederland 2018 heeft ontvangen van Logistiek.nl weet het antwoord. In ieder geval is het een goed teken dat de Summit Logistieke Hotspots dit jaar plaats vindt in Lelystad, pal naast het Lelystad Airport Businesspark. Inditex heeft gekozen voor Lelystad als belangrijkste Logistieke centrum (35 HA !!) van hun Europese distributie. Daarbij is Lelystad inmiddels een multimodaal distributie knooppunt met de recente oplevering van Flevokust Haven.

Op enkele minuten van de A6 kunt u binnenkort een distributiecentrum huren, een mega XXL-DC van 60.000 m2 op 10 HA bouwgrond. Degelijk gebouwd en huurbaar voor een schappelijke prijs. Daarnaast hebben wij nog andere locaties gevonden waar nog ruimte is om te bouwen en met voldoende geschoold personeel in de buurt en waar u filevrij kunt komen. Van enkele locaties, zoals van Dry Port Emmen en van North Sea Port treft u hier enige informatie aan; wij geven er echter de voorkeur aan om u persoonlijk te informeren.