overzicht van alle objecten

WC Loosduinen, Den Haag - Verkocht

Winkelruimte: circa 200 m2

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Den Haag - Winkelcentrum Loosduinen - Ouverturestraat 12

Aan de buitenzijde van winkelcentrum Loosduinen komt een zeer goed in het zicht gelegen winkel beschikbaar die grenst aan de winkel van Zeeman en ligt nabij Blokker en twee supermarkten. In dit winkelcentrum wordt voornamelijk gewinkeld voor dagelijkse benodigdheden maar er wordt, door de grote diversiteit aan winkels, ook uitgebreid gewinkeld door bewoners en bezoekers uit de regio. Deze winkel, waar nu nog "De Lichtbundel" is gevestigd, grenst direct aan het ruime parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden waardoor deze locatie zich uitermate goed leent voor een snelle aankoop. De bevoorrading kan zeer gemakkelijk plaatsvinden via de achteringang van de winkel.

Bestemmingsplan

De bestemming van deze winkel is centrumdoeleinden hetgeen impliceert dat een winkelbestemming onder meer is toegestaan.

Verhuurgegevens

De winkel is circa 200 m2 en de huurprijs bedraagt € 37.500,= per jaar (te vermeerderen met BTW). De winkel kan op redelijk korte termijn in gebruik genomen worden en wordt verhuurd in de huidige staat. Als huurtermijn wordt de gangbare periode aangehouden.

Overige condities

De winkel kan ook verworven worden. De vraagprijs bedraagt € 475.000,= kosten koper.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.