overzicht van alle objecten

Binnenweg 5, Heemstede

Winkelruimte: 210 m2 met kelder

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Object en locatie

Op een mooie locatie aan een van de langste winkelstraten van Nederland komt binnenkort een ruime, zeer goed indeelbare winkel beschikbaar met een praktische kelder.

Nabij de altijd drukke Deka Supermarkt met eigen parkeerterrein, Etos en het beroemde grandcafe “Bij Bomans aan het Water” bieden wij deze winkel van 210 m2 aan met een pui van ruim 8 meter breed.

Binnenweg 5 ligt in het verlengde van de Raadhuisstraat, een straat waar vooral gewinkeld wordt voor de dagelijkse benodigdheden en aan de entree van de belangrijkste winkelstraat van Heemstede, de Binnenweg. Hier komt vrijwel al het winkelend publiek de straat in en direct langs deze winkel, mede als gevolg van het eenrichtingsverkeer in deze straat.

Het winkelcentrum van het mondaine Heemstede heeft door haar goede bereikbaarheid, de deels gratis parkeermogelijkheden en het zeer gevarieerde winkelaanbod, met veel bekende lokale speciaalzaken alsmede de belangrijkste landelijke ketens, een regiofunctie tussen de steden Haarlem en Hoofddorp. Heemstede, met haar gezellige dorpse sfeer, heeft toch maar liefst 170 winkels en ruim 26.000 inwoners en ligt langs de N201 die tussen beide plaatsen loopt. Behalve de inwoners van Heemstede, Haarlem (zuid) Aerdenhout, Wassenaar, Bennebroek, Overveen en Zandvoort die hier winkelen, is Heemstede ook populair bij shoppers uit Noord en Zuid Holland die hier vaak een dag doorbrengen met lunchen, winkelen en het genieten van de vele city spa’s.

Landelijk bekendheid genieten de Heemsteedse winkels Tummers, Huize van Wely en
Chateaubriand. Verder huisvest de Binnenweg meerdere winkels met een luxe uitstraling zoals onder meer Pauw Mode, Bitter Schoenen en Kristalhuys Marc Meltzer. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht bij winkels als HEMA, Kruidvat, Zeeman en Scapino.

Bestemmingsplan

De bestemming van deze winkel is centrumdoeleinden hetgeen impliceert dat een winkelbestemming onder meer is toegestaan.

Verhuurgegevens

De winkel is circa 210 m2 en de huurprijs bedraagt € 39.900,= per jaar (te vermeerderen met BTW). Daarbij is er een praktische kelder beschikbaar. De winkel kan op redelijk korte termijn in gebruik genomen worden en wordt verhuurd in overleg met de huidige huurder qua ingangsdatum en staat van oplevering. Als huurtermijn wordt de gangbare periode aangehouden van 5 jaar met een verlengingsperiode van 5 optiejaren.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.