overzicht van alle objecten

Binnenweg 97-101, Heemstede- Verhuurd aan Sander Tweewielers

Winkelruimte: ruim 200 m2

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed

Binnenweg 97-101, Heemstede

Aan het brede deel van de Binnenweg kunt u op het allerbeste stuk van de leukste winkelstraat van Nederland 2013 - 2014 een heel opvallende winkel huren met een front van 15 meter. De winkel is ruim 200 m2 met extra kantoor~ en opslagruimte op de etage. Momenteel is het pand nog ingericht als modewinkel (De Lord Mode). De winkel met de huidige inrichting komt binnenkort beschikbaar. De winkel is ook uitermate geschikt als showroom voor een internetwinkel die clicks en bricks wil combineren. De bestemming van deze super winkellocatie is centrumdoeleinden zodat eventueel ook bestemmingen als horeca en baliekantoor tot de mogelijkheden behoren.

Heemstede, gelegen tussen Haarlem en Hoofddorp, heeft ruim 25.000 inwoners en vervult een zeer grote regiofunctie voor plaatsen als Bloemendaal, Aerdenhout, Overveen, Bentveld, Vogelenzang, Cruquius en Zandvoort. Winkels die publiek uit Haarlem Zuid willen aantrekken vestigen zich eveneens in Heemstede, zoals onlangs IJssalon Tante Saar en wijnspecialist GrapeDistrict. Winkels als Livera, Bruna en Claudia Str"ater hebben onlangs een nieuwe winkel geopend in Heemstede en wij hebben zojuist een mooie hoekwinkel aangehuurd voor gezondheids~ en lifestylewinkel De Tuinen.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.