overzicht van alle objecten

Raadhuisstraat 9, Heemstede - Verhuurd aan Popsuiker

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Raadhuisstraat 9, Heemstede

Op het allerdrukste kruispunt van Heemstede is de voormalige locatie van Grand cafe De Tulp beschikbaar voor het starten van een winkel of horecagelegenheid. In dit pandje dat op de hoek ligt met de Provincienlaan zie je de meeste traffic van de hele winkelstraat in Heemstede langskomen. Het is de doorgangsroute van Aerdenhout, Bloemendaal en Zandvoort naar Hoofddorp en, via de Haarlem en de A9, naar Amsterdam. Het ligt vlakbij het nieuwe gemeentehuis van Heemstede waarvoor de wekelijkse drukbezochte markt plaats vindt. Indien snel gehuurd wordt, kan de huurder van "De Tulp" nog meeliften op het succes van De Leukste Winkelstraat van Nederland 2014 ! De titel die Binnenweg en Raadhuisstraat samen behaald hebben.

De hoekwinkel kan gebruikt worden als winkel, afhaalpunt (zoals de bekende AH-Afhaalpunten of Pick up Points) of Take Away voor een JustEat vestiging. Indien een keuken teruggeplaatst wordt, is het de ideale locatie voor een restaurant, snackbar, coffeeshop, broodjeszaak of andere daghoreca formule. Een bakker, traitteur of viswinkel kan de winkel combineren met enkele zitplaatsen waar bijvoorbeeld Sashimi of Sushi gegeten kan worden of iets minder trendy een haring gehapt kan worden. De Raadhuisstraat kenmerkt zich door de vele winkels voor de dagelijkse boodschappen zodat alle branches hier passen. Met uitzondering van een bruine kroeg of avond cafe is elke horecabestemming hier mogelijk (mits de gemeente Heemstede de juiste vergunningen wil verstrekken tenminste). In het kader van het nieuwe winkelen is dit de ideale showroom om de clicks & bricks te combineren. Een speciaalzaak openen zoals de bekende Heemsteedse Chateaubriand, Tummers, Van 't Hof of Van Dijk is ook een optie.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.