overzicht van alle objecten

Baan 24-26, Biddinghuizen - Verhuurd

Winkelruimte: ruim 400 m2

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Biddinghuizen - Baan 24-26
In het winkelcentrum van Biddinghuizen, een kleinere plaats in de gemeente Dronten met 40.000 inwoners, bieden wij een grote winkel aan. Deze winkel is goed in het zicht gelegen aan de belangrijkste invalsweg van het centrum tussen een geheel nieuwe supermarkt van Albert Heijn alsmede de plaatselijkse Lidl vestiging en vlakbij het Kruidvat. De winkel bestaat uit een rechte "schoenendoos" met een heel breed front alsmede uitmuntende laad~ & losfasciliteiten aan de achterzijde. Op de etage is een bedrijfswoning aanwezig van circa 50 m2 via een interne trap vanaf de ruim 400 m2 grote begane grond.

Als invulling kan gedacht worden aan een oosterse supermarkt, een modeketen zoals Wibra, Ter Stal of Zeeman, een schoenconcept als SchoenenReus, Scapino of Bristol of een mooie franchise formule van HEMA, Blokker of Marskramer. In het kader van het moderne winkelen zou het ook een heel mooie locatie kunnen zijn voor een "Pick Up Point" (afhaalpunt) gecombineerd met een vestiging van Postmasters of met een showroom van Cool Blue of Zalando. De winkel is ook groot genoeg voor een keukenwinkel, een beddenzaak, Hubo of andere DHZ-formule en op GDV / PDV gevestigde winkelformules met grootschalige bestemming. Zowel in Flevoland als de rest van Nederland zijn de woonbouelvards niet meer zo populair en met de huurprijzen in Biddinghuizen zou een dergelijke vestiging hier een goede boterham moeten kunnen verdienen.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.