overzicht van alle objecten

Broek op Langedijk

Winkelcentrum De BroekerVeiling te Langedijk

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Winkelcentrum De BroekerVeiling te Langedijk

In Broek op Langedijk is het grotendeels vernieuwde en gemoderniseerde winkelcentrum De BroekerVeiling inmiddels ook nog uitgebreid met ruim 1.000 m2 winkelruimte aan het Broekerplein, het nieuwe centrale plein aansluitend op de in het oog springende noordelijke hoofdentree. In deze winkelunits komen, als aanvulling op de supermarkten Deen en Vomar alsmede de bestaande 35 winkels, enkele extra verszaken, horecabedrijven en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen. Op het plein voor de horeca~ c.q. winkelstrip zijn terrassen gepland en vindt hier wellicht straks ook de wekelijkse markt plaats. Te midden van veel nieuwbouw woningen en appartementen wordt dit het hart van Langedijk. Rondom het winkelcentrum bevinden zich diverse parkeerterreinen met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, die ook in de toekomst door de eigenaar blijvend gratis zullen worden aangeboden. Mede door de aantrekkingskracht van Action, HEMA en Kruidvat kent winkelcentrum De BroekerVeiling geen leegstand en trekt het mede door het grote gratis parkeeraanbod ook veel consumenten uit Heerhugowaard en Alkmaar Noord en andere omliggende gemeenten.

De winkels aan Broekerplein 1 - 11 zijn inmiddels bijna klaar en worden in maart 2016 opgeleverd. Het betreft een zestal units die eventueel splitsbaar zijn tot tien separate kleinere winkels. Deze worden casco c.q. kaal opgeleverd met een onafgewerkte beton vloer, wanden en plafond en voorzien van een winkelpui met eenvoudige entreedeur met brievenbus. De vrije hoogte bedraagt ruim 3 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig. Het draagvermogen van de vloer bedraagt 400 kg/m2. De winkels worden opgeleverd met de invoerleidingen van de nutsvoorzieningen die uitkomen in de meterkast. De riool afvoer is 110 mm in doorsnede. Nadere informatie verstrekken wij u graag en u bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging.

De huurprijs bedraagt € 235,= per m2 per jaar te vermeerderen met € 10,= servicekosten en € 8,= per m2 marketing bijdrage, te verhogen met BTW.

De oppervlaktes van de betreffende units zijn als volgt:

Unit 1 215 m2 verhuurd HRC
Unit 2 195 m2 onder optie, splitsbaar vanaf 100 m2
Unit 3 180 m2 onder optie
Unit 4 170 m2 of twee winkels van 85 m2
Unit 5a 86 m2  
Unit 5b 100 m2 verhuurd kapsalon
Unit 6 175 m2 verhuurd HRC

plattegrond

www.winkelcentrumbroekerveiling.nl

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.