overzicht van alle objecten

Binnenweg 88, Heemstede- Verhuurd

Winkelruimte: 120 m2

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed

Binnenweg 88, Heemstede

Op het mooie brede deel van de Binnenweg komt de voormalige winkel van Bitter (onderdeel van de Van Dalen Groep) binnenkort beschikbaar, die derhalve uitermate geschikt is als schoenwinkel.

De winkel van circa 120 m2 kan op korte termijn in gebruik genomen worden aangezien deze zich in vrijwel turn key staat bevindt. Het mooie front, de houten vloer en de nog aanwezige standaard voorzieningen maken deze locatie ook uitermate geschikt voor een exclusieve mode winkel, en voor iedereen die, zonder al te veel kosten, snel een vrijwel kant en klare winkel in gebruik wil nemen. Uw toekomstige directe buren, op het beste deel van de Binnenweg, zijn onder meer de landelijke ketens Nelson Schoenen, ABN AMRO, Kruidvat, Hema, Douglas, Pauw Mode en Gerry Weber alsmede de plaatselijke speciaalzaken Scharrelslager Van `'t Hoff, De Roos, Safe & Secure Van der Meer, Heemsteedse Apotheek en Van de Riet Schoenen.

De Binnenweg in Heemstede is, in combinatie met de Raadhuisstraat, in 2014 uitgeroepen tot de "Leukste winkelstraat van Nederland". U vindt hier ruim een kilometer winkelplezier in een enorme diversiteit. Van het trendy modewoord van deze tijd "beleving" is Heemstede het retail voorbeeld. Behalve de regionale supermarkten Vomar en Deka zitten Aldi en Albert Heijn vlakbij. Heel veel speciaalzaken op allerlei gebied maken Heemstede tot een verrassende plaats om dagje te winkelen of te "shoppen" en op "food"-gebied vindt u alle bourgondische en kwalitatief hoogstaande producten en ingredienten die u nodig heeft. Homestede, Van Velthoven Juweliers, Bang & Olufsen dealer Van Amerongen, Sissy Boy Homeland met maar liefst 1.000 m2 winkel~ en horecaplezier, Safe & Secure en Ici Paris XL genieten grote bekendheid en voor de dagelijkse boodschappen genieten Tummers, Chateaubriand, Chocolaterie van Dam, groetejuwelier Kors en Grape District regionale bekendheid. Er komen zelfs ook weer nieuwe traitteurs bij zodat de keuze enorm is. De laatste aanwinst op het beste deel van de binnenweg is overigens sinds kort het Pieten Pakhuis.

In Heemstede is relatief weinig winkelleegstand en winkels staan meestal niet erg lang leeg terwijl dat in andere plaatsen vaak heel anders is tegenwoordig. Dat maakt winkelen in de Binnenweg nu en voor in de toekomst extra gezellig en prettig. Uw winkel op Binnenweg 88 zal dan ook een vliegende start kunnen maken omdat alle omstandigheden aanwezig zijn. Wij verwelkomen u graag in "onze" winkel en beantwoorden al uw vragen met plezier. U kunt parkeren voor de deur !

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.