overzicht van alle objecten

Raadhuisstraat 71, Heemstede - recent verhuurd

 

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Heemstede - Mooiste winkellocatie van de Raadhuisstraat

Aan Raadhuisstraat 71 kunnen wij u de meest opvallend gelegen winkel aanbieden die er daar te vinden is, het prominent in het zicht liggende icoon van de Raadhuisstraat waar het familiebedrijf Zwarter, gevestigd in Heemstede sinds 1881, generaties lang haar services verleend heeft. De winkel komt per mei 2016 beschikbaar en heeft een front van bijna 20 meter en een hoogte van 3 meter zodat een heel ruimtelijk effect ontstaat en er vrijwel alles gevestigd kan worden.

Voor het bescheiden inwonertal van Heemstede met nog geen dertigduizend inwoners beschikt deze mooi gelegen plaats over een winkelarsenaal dat zich kan meten met steden van 50.000 inwoners. Alles is hier aanwezig van de bekende grote supermarkten en landelijke formules tot de vele kleinschaliger locale specialiteitenwinkels van de Heemsteedse ondernemers en kleine regionale ketens die het winkelen hier een extra beleving geven. Heemstede is een gezellig winkeldorp waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn en waar je rustig een dagje heen kunt gaan om met vriendinnen te winkelen. Het heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor de beste winkelstraat van Nederland. De winkel leegstand gaat Heemstede gelukkig grotendeels voorbij en Heemstede lijkt het centrum te gaan worden waar alle winkels in de toekomst geconcentreerd gaan worden ten koste van de omliggende plaatsen. Wellicht mede te danken aan de inwoners van de welgestelde plaatsen Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek en Overveen en de drukke routes tussen Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort. Daarbij is met name de Raadhuisstraat de locatie waar de dagelijkse boodschappen worden gedaan en de meeste horecazaken geconcentreerd zijn zodat de verblijfsduur van de consumenten hier het langst blijkt te zijn. In alle zijstraten kunt u overigens de hele dag gratis parkeren zodat u rustig de tijd (voor uzelf) kunt nemen.

Heemstede blijft dus behouden als winkelconcentratie voor de toekomst, waar het gezellig is en waar mensen graag langere tijd verblijven. Het grote aanbod van lunchrooms, bakkerijen en snackbars met zitjes, restaurants en andere horecagelegenheden, zoals ook een nieuw pannenkoekenhuis en de nieuwe Vleeschhouwerij, verlengen de verblijftijd van het winkelend publiek daarbij. Wellicht zou de bekende winkelexpert en trendwatcher Cor Molenaar eens moeten komen kijken in Heemstede om te kijken of Heemstede een uitzondering betreft op zijn stellingen over winkelleegstand en het einde van de winkels zoals hij dat predikt.

In sommige winkels in Heemstede is het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je een nostalgische sfeer. Andere ondernemers laten juist nu weer zien waar hun product vandaan komt zodat het ambachtelijke aspect benadrukt wordt, hetgeen door de hedendaags consument erg gewaardeerd wordt zoals bij Chateaubriand van de familie Tekens. Er zijn overigens ook andere wereldberoemde specialiteiten winkels zoals Tummers en Van Dam. Natuurlijk vind je in Heemstede alle winkels die je nodig hebt zoals de buurman HEMA, het Kruidvat, Etos en Zeeman maar ook Ici Paris XL een heel mooi gelegen Douglas en een heel mooi filiaal van Pauw Damesmode alsmede een Gerry Weber en Claudia Strater. Alle branches zijn vertegenwoordigd zoals sport, speelgoed, lifestyle en homedecoration, optiek en hoorwinkels, fietsen~ en dierenwinkels, reisburo's lichaamsverzorging en heel veel mode in alle facetten. Een kapsalon kunt u hier beter niet meer beginnen want daar zijn er al erg veel van.

De winkel is overigens 380 m2 groot met een breedte van 17 meter en is circa 3,00 m1 hoog. Deze winkel wordt opgeleverd met een nieuwe vloer met een belastbaar vermogen van circa 500 kg/m2 en kan eventueel gesplitst worden in twee separate units, Raadhuisstraat 71A en 71B. Aan de achterzijde kunt u in de goed bereikbare Drenthelaan comfortabel laden en lossen en gratis parkeren.

Deze winkel kan natuurlijk worden gebruikt als ouderwetse of eigentijdse winkel zonder of met alle technologische moderne snufjes voor de omnichannel of multichannel "shopping experience" zoals iBeacons, tablets, videowalls, 3D paskamers en mobiele kassa's. In Heemstede kun je in het centrumgebied overal, en hier dus ook, een horecaconcept met terras starten mits er nog voldoende vergunningen beschikbaar zijn. Verder is de winkel geschikt als bankfiliaal of baliekantoor. Als u een webshop heeft is dit de ideale locatie voor een winkel met "pick up point" of u maakt er gewoon uw eerste showroom of "flagship store" van, want "showrooming" is tegenwoordig heel normaal en met de "clicks and bricks" gecombineerd, maakt u de meeste kans dat men de aankoop dan ook daadwerkelijk bij u doet, in uw fysieke winkel of op uw eigen website via het internet. Als ze maar aan u betalen, in uw winkel of in uw webshop en als ze u maar weten te vinden, met dank aan Google en Microsoft.

Ohh ja, deze verhuurder heeft alleen interesse in een bijpassende mooie en degelijke huurder die gewoon ouderwets een huurcontract voor een periode van vijf jaar tekent. Naar een "outlet shop", een tijdelijk c.q. anti-kraak idee of naar een "Guerilla Store" zijn wij niet op zoek maar een degelijke "start up" met "track record" is wellicht wel gewenst. De winkel wordt in mei opgeleverd zodat u direct het naseizoen met alle feestdagen mee kunt maken.

Nadere informatie alsmede de huurprijs, kunt u op uw persoonlijke verzoek verkrijgen.
 

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.