overzicht van alle objecten

Laanstraat 61, Baarn - verhuurd

Winkelruimte: 250 m2

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed

Winkel met eigen parkeerterrein in Baarn

Aan Laanstraat 61 bieden wij een opvallend gelegen winkel aan met een eigen parkeerterrein voor een tiental auto's. De winkel is 250 m2 met secundaire ruimte van 25 m2 en ligt naast de winkel van Douglas in het midden van de Laanstraat. Het heeft een breed front van 8 meter en is voorzien van een vrij nieuwe pui. Aan de rechterzijde van het pand is een inrit van het parkeerterrein op eigen grond zodat uw klanten hier makkelijk hun auto kwijt kunnen.

Baarn ligt in de provincie Utrecht en heel dicht tegen Het Gooi aan. Het is een heel groene gemeente, mede door de koninklijke domeinen en het grote aantal landgoederen en villawijken. Het heeft circa 25.000 inwoners waaronder een aanzienlijk percentage met een bovengemiddeld inkomen en vermogen. Mede daardoor is er een grote diversiteit aan winkels en speciaalzaken te vinden in het centrum van Baarn, waarvan de Laanstraat de belangrijkste winkelstraat is. Momenteel is de winkel nog in gebruik bij Nelson Schoenen dat in medio 2016 stopt met haar Baarnse activiteiten.
 

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.