overzicht van alle objecten

Binnenweg 3, Heemstede - recent verhuurd

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

Aan Binnenweg 3 kunnen wij u een heel goed in het zicht gelegen winkel aanbieden aan het begin van de beste winkelstraat in Heemstede. Op deze locatie waar de dagelijkse boodschappenstraat de Raadhuisstraat over gaat in de Binnenweg, en met de DEKA supermarkt in het zicht, genereert uw winkel hier veel "traffic".

De winkel wordt in de huidige casco staat aangeboden. Deze kleinere winkel heeft een relatief brede pui en geen niveauverschillen. De winkel is daarbij ook vrij hoog.

Uw winkel ligt tussen diverse horeca locaties en bekende landelijke formules alsmede in het midden van de kleinschaliger locale winkels van de Heemsteedse ondernemers en kleine regionale ketens die het winkelen hier een extra beleving geven. Heemstede is een gezellig winkeldorp waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn en waar je rustig een dagje heen kunt gaan om met vriendinnen te winkelen. Het heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor de beste winkelstraat van Nederland. De winkel leegstand gaat Heemstede gelukkig grotendeels voorbij en Heemstede lijkt het centrum te gaan worden waar alle winkels in de toekomst geconcentreerd gaan worden ten koste van de omliggende plaatsen. Heemstede blijft dus behouden als winkelconcentratie waar het gezellig is en waar mensen graag langere tijd verblijven. Het grote aanbod van lunchrooms, bakkerijen en snackbars met zitjes, restaurants en andere horecagelegenheden, zoals een nieuw pannenkoekenhuis en de Vleeschhouwerij, verlengen de verblijftijd van het winkelend publiek daarbij. Wellicht zou de bekende winkelexpert en trendwatcher Cor Molenaar eens moeten komen kijken in Heemstede om te kijken of Heemstede een uitzondering betreft op zijn stellingen over winkelleegstand en het einde van de winkels zoals hij predikt.

In sommige winkels in Heemstede is het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je een nostalgische sfeer. Andere ondernemers laten juist nu weer zien waar hun product vandaan komt zodat het ambachtelijke aspect benadrukt wordt, hetgeen door de hedendaags consument erg gewaardeerd wordt zoals bij Chateaubriand van de familie Tekens. Er zijn overigens ook andere wereldberoemde specialiteiten winkels zoals Tummers en Van Dam. Natuurlijk vind je in Heemstede alle winkels die je nodig hebt zoals de HEMA, het Kruidvat, Etos en Zeeman maar ook Ici Paris XL een heel mooi gelegen Douglas en een heel mooi filiaal van Pauw Damesmode alsmede een Gerry Weber en Claudia Strater. Alle branches zijn vertegenwoordigd zoals sport, speelgoed, lifestyle en homedecoration, optiek en hoorwinkels, fietsen~ en dierenwinkels, reisburo's lichaamsverzorging en heel veel mode in alle facetten. Een kapsalon kunt u hier beter niet meer beginnen want daar zijn er in heemstede al erg veel van.

De winkel is overigens circa 85 m2 groot met een breedte van bijna 6 meter. Deze winkelunit is voorzien van een strakke pui, een eenvoudige pantry en een separate wc. Deze winkel kan natuurlijk worden gebruikt als ouderwetse of eigentijdse winkel zonder of met alle technologische moderne snufjes voor de omnichannel of multichannel "shopping experience" zoals iBeacons, tablets, videowalls, 3D paskamers en mobiele kassa's. In Heemstede kun je overal, en hier dus ook, een horecaconcept met terras starten mits er nog voldoende vergunningen beschikbaar zijn. Verder is de winkel geschikt als bankfiliaal of baliekantoor. Als u een webshop heeft is dit de ideale locatie voor een winkel met "pick up point" of u maakt er gewoon uw eerste showroom of "flagship store" van, want "showrooming" is tegenwoordig heel normaal en met de "clicks and bricks" gecombineerd, maakt u de meeste kans dat men de aankoop dan ook daadwerkelijk bij u doet, in uw fysieke winkel of op uw eigen website via het internet. Als ze maar aan u betalen, in uw winkel of in uw webshop en als ze u maar weten te vinden, met dank aan Google en Microsoft.

Ohh ja, deze verhuurder heeft alleen interesse in een bijpassende mooie en degelijke huurder die gewoon ouderwets een huurcontract voor een periode van vijf jaar tekent. Naar een "outlet shop", een tijdelijk c.q. anti-kraak idee of naar een "Guerilla Store" zijn wij niet op zoek maar een degelijke "start up" met "track record" is wellicht wel gewenst. Wij verwelkomen u graag met ingang van het nieuwe seizoen in oktober.

Nadere informatie en voor u wellicht het belangrijkste, de huurprijs, kunt u op uw verzoek verkrijgen, per mail of mobiel.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.