overzicht van alle objecten

Arnoudstraat 6, Hillegom

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed
willard vastgoed

UNIEKE locatie !! Multifunctioneel kantoor / showroom / bedrijfsgebouw te huur aan Arnoudstraat 6 te Hillegom.

Op een perfecte zichtlocatie aan de N207 heeft u de kans om een zeer mooie showroom c.q. mooi kantoor / bedrijfspand te huren met een begane grond van circa 1.000 m2 en een etage van ongeveer 600 m2.

Het opvallende gebouw is gunstig gelegen op de boulevard van Industrieterrein Hillegom-Zuid waar toonaangevende bedrijven gesitueerd zijn en deze biedt tal van mogelijkheden; dit pand springt direct in het oog.

Het multifunctionele gebouw staat op ruim 3.000 m2 eigen grond met parkeerplaatsen rondom en heeft een indrukwekkende entree door het enorme atrium. Deze entree straalt luxe uit en imponeert uw bezoekers direct; uw medewerkers komen met plezier naar hun werk.

Het hoogwaardig afgewerkte pand is hét ultieme visitekaartje voor u en biedt u naast een mooie entree ruime showroom ruimtes, kantoren, een professionele presentatieruimte alsmede een grote kluisruimte van circa 65 m2, magazijnen, productieruimte, reconditioneringsruimte en een kantine met professionele keuken.

Daarnaast treft u alle benodigde faciliteiten van een "turn key" kantoor terwijl er zich ook nog een inpandige overnachtingsruimte met badkamer is ingericht. Tenslotte heeft u de beschikking over een groot dakterras.

De begane grond van het gebouw is circa 1.000 m2 en door het enorme atrium heeft u nog ongeveer 600 m2 op de etage die ook met een lift bereikbaar is. Rondom het gebouw heeft u nog een kleine tweeduizend vierkante meter geheel verharde buitenruimte voor diverse functies. De begane grond en de etage zijn eventueel ook separaat te huren; de huurprijs bedraagt €110,= per m2 per jaar.

De bereikbaarheid van Bedrijventerrein Hillegom-Zuid is prima. Vanaf zowel de N207 als de N208 bent u in "no time" op de A4 en A44 alsmede de Driemerenweg / N205 en Schiphol, Amsterdam, Haarlem en Leiden zijn derhalve snel bereikbaar. Hillegom beschikt over een eigen NS Station en er is een bushalte op / bij het bedrijventerrein. De centra van Lisse, Hillegom en nieuw Vennep liggen vlakbij en de centra van Sassenheim, Hoofddorp en Heemstede redelijk nabij.

Kortom voor een onderneming die een mooie uitstraling zoekt op een prettige en goed in het zicht gelegen locatie en die ook nog eens prijsbewust is, is dit de plek.
Wij nodigen u daarom van harte uit om eens langs te komen en wij presenteren u graag de mogelijkheden die deze locatie u kan bieden. Wacht u niet te lang met bellen want op Hillegom-Zuid staan nooit al te veel panden te huur en zeker niet zo multifunctioneel als deze.

Zie www.arnoudstraat6.nl voor meer informatie en foto`s.

NB. De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud hiervan kunnen geen rechten ontleend worden.

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.