overzicht van alle objecten

Winkellocatie - Binnenweg 13, Heemstede

Meer info: bel +31 650 286 275, contactformulier

Foto`s

willard vastgoed
willard vastgoed

Heemstede - De drukste winkellocatie van alle Heemsteedse winkelstraten

Aan Binnenweg 13 kunnen wij u de meest opvallend gelegen winkel aanbieden die er daar te vinden is, het prominent in het zicht liggende hoekpand tegenover Deka Supermarkt waar het familiebedrijf Ariane Inden jarenlang heeft gezeten en waar nu tijdelijk JP Lounge is gevestigd. De winkel komt per eind 2019 beschikbaar of eventueel eerder indien u dat wenst.

Het winkel oppervlak op de begane grond bedraagt circa 110 m2 en de etage is beschikbaar als opslag. Verder beschikt deze locatie over een ommuurde tuin. De entree van het ruime eigen parkeerterrein van Deka bevindt zich direct naast het pand zodat uw winkel uitermate goed gezien wordt. Op de Binnenweg zelf geldt betaald parkeren maar in alle zijstraten kunt u gratis zo lang parkeren als u wilt.

Voor het bescheiden inwonertal van Heemstede met nog geen dertigduizend inwoners beschikt deze mooi gelegen plaats over een winkelarsenaal dat zich kan meten met steden van 50.000 inwoners. Alles is hier aanwezig van de bekende grote supermarkten en landelijke formules tot de vele kleinschaliger locale specialiteitenwinkels van de Heemsteedse ondernemers en kleine regionale ketens die het winkelen hier een extra beleving geven. Heemstede is een gezellig winkeldorp waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn en waar je rustig een dagje heen kunt gaan om met vriendinnen te winkelen. Het heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor de beste winkelstraat van Nederland. De winkel leegstand gaat Heemstede gelukkig grotendeels voorbij en Heemstede lijkt het centrum te gaan worden waar alle winkels in de toekomst geconcentreerd gaan worden ten koste van de omliggende plaatsen. Wellicht mede te danken aan de inwoners van de welgestelde plaatsen Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek en Overveen en de drukke routes tussen Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort.

Heemstede blijft dus behouden als winkelconcentratie voor de toekomst, waar het altijd gezellig is en waar mensen graag langere tijd verblijven. Het grote aanbod van lunchrooms, bakkerijen en snackbars met zitjes, restaurants en andere horecagelegenheden verlengt die verblijftijd van het winkelend publiek daarbij nog meer.

In sommige winkels in Heemstede is het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je een nostalgische sfeer. Andere ondernemers laten juist nu weer zien waar hun product vandaan komt zodat het ambachtelijke aspect benadrukt wordt, hetgeen door de hedendaags consument erg gewaardeerd wordt zoals bij Chateaubriand van de familie Tekens. Er zijn overigens ook andere wereldberoemde specialiteiten winkels zoals Tummers en Van Dam. Natuurlijk vind je in Heemstede ook alle landelijke winkelketens die je nodig hebt zoals de HEMA, het Kruidvat, Etos en Zeeman maar ook Ici Paris XL en Douglas. Verder is er een uitermate groot assortiment modewinkels gevestigd met een heel mooi filiaal van Pauw Damesmode, alsmede Gerry Weber, Van Vuuren en Claudia Strater. Alle branches zijn vertegenwoordigd zoals sport, speelgoed, lifestyle en home decoratie, optiek en hoorwinkels, fietsen~ en dierenwinkels, reisburo's lichaamsverzorging en heel veel mode in alle facetten. Een kapsalon kunt u hier beter niet meer beginnen want daar zijn er al erg veel van.

Deze winkel kan natuurlijk worden gebruikt als ouderwetse of eigentijdse winkel zonder of met alle technologische moderne snufjes voor de omnichannel of multichannel "shopping experience" zoals iBeacons, tablets, videowalls, 3D paskamers en mobiele kassa's. In Heemstede kun je in het centrumgebied overal, en hier dus ook, een horecaconcept starten mits er nog voldoende vergunningen beschikbaar zijn. Verder is de winkel geschikt als bankfiliaal of baliekantoor. Als u een webshop heeft is dit de ideale locatie voor een winkel met "pick up point" of u maakt er gewoon uw eerste showroom of "flagship store" van, want "showrooming" is tegenwoordig heel normaal en met de "clicks and bricks" gecombineerd, maakt u de meeste kans dat men de aankoop dan ook daadwerkelijk bij u doet, in uw fysieke winkel of op uw eigen website via het internet. Als ze maar aan u betalen, in uw winkel of in uw webshop en als ze u maar weten te vinden, met dank aan Google en Microsoft.

Deze verhuurder heeft alleen interesse in een huurder die gewoon ouderwets een huurcontract voor een periode van vijf jaar tekent. Naar een "outlet shop", een tijdelijk c.q. anti-kraak idee of naar een "Guerilla Store" zijn wij niet op zoek maar een degelijke "start up" met "track record" is wellicht wel gewenst. De winkel wordt opgeleverd eind 2019 of zoveel eerder als u dat wenst.

Voor nadere informatie alsmede de huurprijs, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.
 

Nadere informatie

Heeft u interesse in dit object?
Neem dan contact op met Willard Vastgoed.

Willard Vastgoed
Postbus 30
1850 AA Heiloo

M +31 650 286 275
KvK 37094192

De informatie op deze website is up-to-date.
Wij begrijpen echter dat de gebruikerservaring te wensen over laat, en werken hard aan een update. Bedankt voor uw geduld.