Heemstede, Binnenweg 129

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Binnenweg 129
Heemstede

Oppervlakte 90 m²
Winkelruimte: 85 m²

Heemstede – De beste winkellocatie van Heemstede

Aan Binnenweg 92 kunnen wij u een van de best gelegen winkels aanbieden op het brede middendeel van de winkelstraat. Dit brede deel wordt gezien als hart van de winkelstraat. Direct naast deze winkel komt de hoofdentree van de nieuwe Vomar supermarkt te liggen waardoor dit deel van de straat nog beter wordt en behoorlijk in waarde stijgt.

Heel mooie en efficiënt te gebruiken hoekwinkel te huur in het hart van het winkelgebied in Heemstede. De extra plafondhoogte van deze winkel geeft uw winkel een zeer luxe uitstraling.

Deze winkel ligt uitermate goed in het zicht op de hoek van de Binnenweg en de Hendrik Peeperkornstraat vlakbij de beroemde banketbakker Tummers. De winkel op de begane grond kan worden omschreven als een “strakke schoenendoos” en is momenteel al optimaal ingedeeld als overzichtelijke winkel met de benodigde secundaire ruimten.

Kadastrale gegevens
Gemeente Heemstede _ Sectie A _ Nummer 6501

Locatie
Midden in het kernwinkelgebied van Heemstede. Heemstede heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en het goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum.

Bereikbaarheid
Heemstede ligt op 10 minuten rijafstand van Haarlem en Hoofddorp. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 en N201 zijn de snelwegen A9, A5 en A10 binnen een kwartier bereikbaar.

Parkeren
In alle zijstraten kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op de Binnenweg zelf is het betaald parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerterreinen op 100 tot 500 meter waar u ook gratis kunt parkeren.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, de huidige huurder stelt onverwacht bezoek niet op prijs.

Huurprijs
€ 33.000.-

Beschikbaarheid per 01 oktober 2021

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs: € 33.000,= per jaar te vermeerderen met BTW
Status: beschikbaar per 01-10-2021
Aanvaarding: in overleg

Energielabel: nog niet beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie: winkel
Soort bouw: bestaande bouw
Bouwjaar: 1937

Oppervlakten

Oppervlakte: 90 m2
VVO: 85 m2
Pui: 950 cm

Indeling

Aantal bouwlagen: 1 bouwlaag

Omgeving

Ligging: stadscentrum / dorpskern / winkelcentrum / in woonomgeving
Bereikbaarheid: NS Intercity op 2,5 km / bus op minder dan 500 m1
Winkeliersvereniging: Lidmaatschap van de WCH wordt erg gewaardeerd
Welstandsklasse: A1

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Hulst E34 Antwerp

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Hulst E34
Antwerp

Op diverse locaties in Zeeuws Vlaanderen, op korte afstand van Antwerpen, kunnen wij u logistieke locaties aanbieden van 12.500 m2 tot 35.000 m2. Deze locaties liggen nabij North Sea Port en de N62 van Goes naar Gent. Met uw programma van eisen kan momenteel nog geheel rekening worden gehouden. Huurprijsindicatie circa € 35,= per m2 bij standaard bouweisen.

Zeeuws Vlaanderen ligt nabij de open zee met een diepgang van ruim 15 meter. Er is van hier uit vrijwel filevrij vervoer mogelijk naar de rest van Nederland alsmede naar Belgie”.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Braakland A37

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

A37
Braakland

Op een goedbereikbare zichtlocatie aan de A37 richting Noord Duitsland kunnen wij u per 2019 distributieruimten aanbieden van 15.000 m2 tot en met 35.000 m2. Per 2020 kan een XXL-DC aangeboden worden van 75.000 m2. In de regio is voldoende gemotiveerde beroepsbevolking aanwezig, mede als gevolg van logistieke opleidingen ter plaatse. Het huurprijsniveau is zeer scherp ten opzichte van andere logistieke hotspots.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Lelystad-A6

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

A6
Lelystad

Het nieuwe Europese distributiecentrum van Inditex ging u al voor op een perceel van 350.000 m2 grond! Het Spaanse moederbedrijf van Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho,  Stradivarius en Massimo Dutti bouwt momenteel haar XXL-DC voor haar Europese retaildistributie in Lelystad. Lelystad ligt namelijk heel centraal in distributie hot spot Nederland en is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en relatief vrij van files. Daarbij is er voldoende personeel beschikbaar in de regio en is het openbaar vervoer naar het Lelystad Airport Business Park uitermate goed geregeld.

Er wordt in Lelystad hard gewerkt aan een extra luchthaven en, wellicht minder bekend, ook aan de nieuwe overslaghaven “Flevokust” die dit jaar in gebruik wordt genomen. Dat maakt Lelystad tot een centraal gelegen multimodaal knooppunt en zal een enorme stijging op de landelijke HotSpot lijst inhouden. Lelystad Airport Business Park ligt op slechts enkele vrachtwagenminuten van de A6. Naast de bestaande oprit van de A6 via de Larserweg A302, wordt er aan nog een extra oprit van de A6 gewerkt die via de nieuwe Anthony Fokkerweg wordt ontsloten en die om het bedrijventerrein heen ligt. Aan de zuidzijde van deze locatie en ook wel het Flight District genoemd (zuidelijkste deel van het LABP), ligt de luchthaven.

In de eerste fase wordt een mega DC van 60.000 m2 op bijna 10 HA grond aangeboden, dat, indien nodig, nog uitgebreid kan worden conform uw extra ruimtebehoefte. Deelverhuur is natuurlijk ook mogelijk. Het XXL-DC wordt opgeleverd met een vloer met een draagkracht van 5.000 kg/m2, kantoorruimte, voldoende loading docks en een hoogte van ruim 12 meter. In deze fase kunnen wij nog rekening houden met uw specifieke wensen zoals een bouwhoogte van 20 meter en betonnen opbouw van bijvoorbeeld 4 meter hoog. U kunt op Flight District terecht tot een milieucategorie 3.2. Afhankelijk van het metrage bieden wij u heel scherpe tot zeer scherpe huurprijzen aan, uiteraard te verhogen met de wettelijke BTW. Voor specifiekere informatie of het maken van een afspraak kunt u te allen tijde contact opnemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Heemstede, Raadhuisstraat 67

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Raadhuisstraat 67
Heemstede

Winkelruimte:
ruim 200 m² met 50 m² kantoorruimte

Verhuurd aan Echt Damesmode

Mooie nieuw op te leveren hoge winkel van 200 m² met 50 m² kantoorruimte op de etage, aan de Raadhuisstraat, de versstraat van Heemstede waar men de meeste dagelijkse boodschappen haalt. De winkel wordt binnenkort voorzien van een nieuwe gevel zodat deze locatie terecht uw nieuwe visitekaartje kan worden.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed