Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

WC Loosduinen
Den Haag

Winkelruimte: 200 m²

Verkocht

Den Haag – Winkelcentrum Loosduinen – Ouverturestraat 12

Aan de buitenzijde van winkelcentrum Loosduinen komt een zeer goed in het zicht gelegen winkel beschikbaar die grenst aan de winkel van Zeeman en ligt nabij Blokker en twee supermarkten. In dit winkelcentrum wordt voornamelijk gewinkeld voor dagelijkse benodigdheden maar er wordt, door de grote diversiteit aan winkels, ook uitgebreid gewinkeld door bewoners en bezoekers uit de regio. Deze winkel, waar nu nog “De Lichtbundel” is gevestigd, grenst direct aan het ruime parkeerterrein waar gratis geparkeerd kan worden waardoor deze locatie zich uitermate goed leent voor een snelle aankoop. De bevoorrading kan zeer gemakkelijk plaatsvinden via de achteringang van de winkel.

Bestemmingsplan
De bestemming van deze winkel is centrumdoeleinden hetgeen impliceert dat een winkelbestemming onder meer is toegestaan.

Verhuurgegevens
De winkel is circa 200 m² en de huurprijs bedraagt € 37.500,- per jaar (te vermeerderen met BTW). De winkel kan op redelijk korte termijn in gebruik genomen worden en wordt verhuurd in de huidige staat. Als huurtermijn wordt de gangbare periode aangehouden.

Overige condities
De winkel kan ook verworven worden. De vraagprijs bedraagt € 475.000,- kosten koper.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed