Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

A6
Lelystad

Het nieuwe Europese distributiecentrum van Inditex ging u al voor op een perceel van 350.000 m2 grond! Het Spaanse moederbedrijf van Zara, Bershka, Pull & Bear, Oysho,  Stradivarius en Massimo Dutti bouwt momenteel haar XXL-DC voor haar Europese retaildistributie in Lelystad. Lelystad ligt namelijk heel centraal in distributie hot spot Nederland en is goed bereikbaar vanuit alle richtingen en relatief vrij van files. Daarbij is er voldoende personeel beschikbaar in de regio en is het openbaar vervoer naar het Lelystad Airport Business Park uitermate goed geregeld.

Er wordt in Lelystad hard gewerkt aan een extra luchthaven en, wellicht minder bekend, ook aan de nieuwe overslaghaven “Flevokust” die dit jaar in gebruik wordt genomen. Dat maakt Lelystad tot een centraal gelegen multimodaal knooppunt en zal een enorme stijging op de landelijke HotSpot lijst inhouden. Lelystad Airport Business Park ligt op slechts enkele vrachtwagenminuten van de A6. Naast de bestaande oprit van de A6 via de Larserweg A302, wordt er aan nog een extra oprit van de A6 gewerkt die via de nieuwe Anthony Fokkerweg wordt ontsloten en die om het bedrijventerrein heen ligt. Aan de zuidzijde van deze locatie en ook wel het Flight District genoemd (zuidelijkste deel van het LABP), ligt de luchthaven.

In de eerste fase wordt een mega DC van 60.000 m2 op bijna 10 HA grond aangeboden, dat, indien nodig, nog uitgebreid kan worden conform uw extra ruimtebehoefte. Deelverhuur is natuurlijk ook mogelijk. Het XXL-DC wordt opgeleverd met een vloer met een draagkracht van 5.000 kg/m2, kantoorruimte, voldoende loading docks en een hoogte van ruim 12 meter. In deze fase kunnen wij nog rekening houden met uw specifieke wensen zoals een bouwhoogte van 20 meter en betonnen opbouw van bijvoorbeeld 4 meter hoog. U kunt op Flight District terecht tot een milieucategorie 3.2. Afhankelijk van het metrage bieden wij u heel scherpe tot zeer scherpe huurprijzen aan, uiteraard te verhogen met de wettelijke BTW. Voor specifiekere informatie of het maken van een afspraak kunt u te allen tijde contact opnemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed