Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

WC De Poort van Sluis
Sluis

1 unit 100 m² te huur

In winkelpassage De Poort van Sluis, een nieuw, overdekt winkelcentrum aan de kop van de Nieuwstraat in Sluis, liggen kansen als u wilt ondernemen met allure.

De Poort van Sluis is van alle moderne gemakken voorzien voor optimaal winkelplezier. Bovendien is er een perfecte parkeer voorziening in de directe omgeving. Deze elementen, samen met het aantrekkelijke winkelbestand in de gemeente, maken van deze winkelpassage een stijlvol en eigentijds winkelcentrum. Uw winkel komt goed tot zijn recht in deze bijzondere omgeving.

Zeeland is in veel opzichten een erg aantrekkelijke provincie. Zeeland groeit en kent zelfs een snellere economische ontwikkeling dan de overige kust provincies. Steeds meer ondernemers ontdekken dan ook de mogelijkheden van dit bijzondere stukje Nederland.

Sluis is de winkelmagneet voor Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Het winkellooprondje, de ongedwongen sfeer, historische plekken en verstilde omgeving geven het stadje een hoge belevingswaarde. Ondernemers hebben volop kansen om hier van hun zaak een succesverhaal te maken. U ook!

Ondernemers profiteren al jaren van Sluis als trekpleister voor winkelpubliek in een gezellig centrum. In de zomer wordt Sluis bezocht door veel internationale toeristen zoals Duitsers, Engelsen en Fransen. Ook vanuit de bekende Belgische plaatsen Brugge, Gent en Knokke-Heist komt de consument Sluis meerdere malen per jaar bezoeken! Sluis kent een ongekend divers horeca-aanbod en een driesterrenrestaurant dat tot de gastronomische top behoort. Een gevarieerd aanbod van horeca, cultuur, detailhandel en gezelligheid bepalen de lange verblijfsduur van de consument in Sluis. Jaarlijks krijgt Sluis maar liefst meer dan vier miljoen bezoekers binnen zijn stadsgrenzen. Voor elke ondernemer staat de naam Sluis dan ook gelijk aan uitdaging, ambitie en succes!

Binnen de vestingwallen rondom het historische centrum van Sluis is het nieuwe winkel gezicht De Poort van Sluis gerealiseerd. Een sfeervolle, intieme en zeer bijzondere plaats voor optimaal winkelplezier, waar bezoekers op drie verdiepingen uitstekend kunnen winkelen.

Rol trappen en een lift garanderen perfecte bereikbaarheid van de winkelunits en maximaal comfort voor het winkelend publiek. Doordat De Poort van Sluis aan het entreegebied naar het centrum ligt en direct aansluit op de belang rijkste winkelstraten, is de locatie uniek te noemen. Een perfecte parkeervoorziening dicht bij de winkelpassage maakt het verhaal compleet.

Heeft u interesse om uw zaak te vestigen in De Poort van Sluis? Profiteert u dan van de mogelijkheden van deze winkelpassage. Door zijn unieke opzet biedt De Poort van Sluis ruimte aan twintig tot vijfentwintig winkels en is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Sluis. Met een totale oppervlakte van 2500 m² zijn vloeroppervlaktes vanaf 35 m² beschikbaar. Combinaties zijn mogelijk. De units worden op een hoog niveau opgeleverd, de huurcondities zijn uitstekend te noemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed