Heemstede, Binnenweg 129

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Binnenweg 129
Heemstede

Oppervlakte 90 m²
Winkelruimte: 85 m²

Heemstede – De beste winkellocatie van Heemstede

Aan Binnenweg 92 kunnen wij u een van de best gelegen winkels aanbieden op het brede middendeel van de winkelstraat. Dit brede deel wordt gezien als hart van de winkelstraat. Direct naast deze winkel komt de hoofdentree van de nieuwe Vomar supermarkt te liggen waardoor dit deel van de straat nog beter wordt en behoorlijk in waarde stijgt.

Heel mooie en efficiënt te gebruiken hoekwinkel te huur in het hart van het winkelgebied in Heemstede. De extra plafondhoogte van deze winkel geeft uw winkel een zeer luxe uitstraling.

Deze winkel ligt uitermate goed in het zicht op de hoek van de Binnenweg en de Hendrik Peeperkornstraat vlakbij de beroemde banketbakker Tummers. De winkel op de begane grond kan worden omschreven als een “strakke schoenendoos” en is momenteel al optimaal ingedeeld als overzichtelijke winkel met de benodigde secundaire ruimten.

Kadastrale gegevens
Gemeente Heemstede _ Sectie A _ Nummer 6501

Locatie
Midden in het kernwinkelgebied van Heemstede. Heemstede heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en het goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum.

Bereikbaarheid
Heemstede ligt op 10 minuten rijafstand van Haarlem en Hoofddorp. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 en N201 zijn de snelwegen A9, A5 en A10 binnen een kwartier bereikbaar.

Parkeren
In alle zijstraten kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op de Binnenweg zelf is het betaald parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerterreinen op 100 tot 500 meter waar u ook gratis kunt parkeren.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, de huidige huurder stelt onverwacht bezoek niet op prijs.

Huurprijs
€ 33.000.-

Beschikbaarheid per 01 oktober 2021

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs: € 33.000,= per jaar te vermeerderen met BTW
Status: beschikbaar per 01-10-2021
Aanvaarding: in overleg

Energielabel: nog niet beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie: winkel
Soort bouw: bestaande bouw
Bouwjaar: 1937

Oppervlakten

Oppervlakte: 90 m2
VVO: 85 m2
Pui: 950 cm

Indeling

Aantal bouwlagen: 1 bouwlaag

Omgeving

Ligging: stadscentrum / dorpskern / winkelcentrum / in woonomgeving
Bereikbaarheid: NS Intercity op 2,5 km / bus op minder dan 500 m1
Winkeliersvereniging: Lidmaatschap van de WCH wordt erg gewaardeerd
Welstandsklasse: A1

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Heemstede, Binnenweg 92

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Binnenweg 92
Heemstede

Winkelruimte: 115 m² met kantoor/opslag

Heemstede – De beste winkellocatie van Heemstede

Aan Binnenweg 92 kunnen wij u een van de best gelegen winkels aanbieden op het brede middendeel van de winkelstraat. Dit brede deel wordt gezien als hart van de winkelstraat. Direct naast deze winkel komt de hoofdentree van de nieuwe Vomar supermarkt te liggen waardoor dit deel van de straat nog beter wordt en behoorlijk in waarde stijgt.

De winkel is per direct beschikbaar en grotendeels gebruiksklaar. Het oppervlak van deze zeer courante winkel bedraagt circa 115 m². Daarachter liggen twee kleinere separate units die kunnen dienen als opslag of kantoor; deze zijn samen circa 25 m². Deze winkel was in gebruik bij La Ligna dat de gehele afwerking en een deel van de inrichting heeft achtergelaten zodat u zonder al te veel werkzaamheden en kosten snel kunt starten. De hoofdentree van de nieuwe Vomar bevindt zich binnenkort direct naast het pand zodat uw winkel heel veel extra “traffic” genereert. Aan de andere zijde bevindt zich de druk bezochte Apotheek alsmede Parfumerie Douglas en Gall & Gall. Aan de overzijde liggen grote moderne filialen van Hema, Zeeman en Kruidvat.

Op de Binnenweg zelf geldt betaald parkeren maar in alle zijstraten kunt u gratis zo lang parkeren als u wilt. Op 300 meter zijn daarnaast diverse parkeerterreinen waar geheel gratis geparkeerd kan worden.

Voor het bescheiden inwonertal van Heemstede met nog geen dertigduizend inwoners beschikt deze mooi gelegen plaats over een winkelarsenaal dat zich kan meten met steden van 50.000 inwoners. Alles is hier aanwezig van de bekende grote supermarkten en landelijke formules tot de vele kleinschaliger locale specialiteitenwinkels van de Heemsteedse ondernemers en kleine regionale ketens die het winkelen hier een extra beleving geven. Heemstede is een gezellig winkeldorp waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn en waar je rustig een dagje heen kunt gaan om met vriendinnen te winkelen. Het heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor de beste winkelstraat van Nederland. De winkel leegstand gaat Heemstede gelukkig grotendeels voorbij en Heemstede lijkt het centrum te gaan worden waar alle winkels in de toekomst geconcentreerd gaan worden ten koste van de omliggende plaatsen. Wellicht mede te danken aan de inwoners van de welgestelde plaatsen Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek en Overveen en de drukke routes tussen Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort.

Heemstede blijft dus behouden als winkelconcentratie voor de toekomst, waar het altijd gezellig is en waar mensen graag langere tijd verblijven. Het grote aanbod van lunchrooms, bakkerijen en snackbars met zitjes, restaurants en andere horecagelegenheden verlengt die verblijftijd van het winkelend publiek daarbij nog meer.

In sommige winkels in Heemstede is het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je een nostalgische sfeer. Andere ondernemers laten juist nu weer zien waar hun product vandaan komt zodat het ambachtelijke aspect benadrukt wordt, hetgeen door de hedendaags consument erg gewaardeerd wordt zoals bij Chateaubriand van de familie Tekens. Er zijn overigens ook andere wereldberoemde specialiteiten winkels zoals Tummers en Van Dam. Natuurlijk vind je in Heemstede ook alle landelijke winkelketens die je nodig hebt zoals de HEMA, het Kruidvat, Etos en Zeeman maar ook Ici Paris XL en Douglas. Verder is er een uitermate groot assortiment modewinkels gevestigd met een heel mooi filiaal van Pauw Damesmode, alsmede Gerry Weber, Van Vuuren en Claudia Strater. Alle branches zijn vertegenwoordigd zoals sport, speelgoed, lifestyle en home decoratie, optiek en hoorwinkels, fietsen~ en dierenwinkels, reisburo’s lichaamsverzorging en heel veel mode in alle facetten.

In Heemstede kun je in het centrumgebied overal, en hier dus ook, een horecaconcept starten mits er nog voldoende vergunningen beschikbaar zijn. Verder is de winkel ook geschikt als baliekantoor. Als u een webshop heeft is dit de ideale locatie voor een winkel met “pick up point” of u maakt er gewoon uw eerste showroom of “flagship store” van, want “showrooming” is tegenwoordig heel normaal en met de “clicks and bricks” gecombineerd, maakt u de meeste kans dat men de aankoop dan ook daadwerkelijk bij u doet, in uw fysieke winkel of op uw eigen website via het internet. Als ze maar aan u betalen, in uw winkel of in uw webshop en als ze u maar weten te vinden, met dank aan Google en Microsoft.

Deze verhuurder heeft alleen interesse in een huurder die gewoon ouderwets een huurcontract voor een periode van vijf jaar tekent. Naar een “outlet shop”, een tijdelijk c.q. anti-kraak idee of naar een “Guerilla Store” zijn wij niet op zoek maar een degelijke “start up” met “track record” is wellicht wel gewenst. De winkel wordt opgeleverd eind 2019.

Voor nadere informatie alsmede de huurprijs, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed