Heemstede, Binnenweg 129

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Binnenweg 129
Heemstede

Oppervlakte 90 m²
Winkelruimte: 85 m²

Heemstede – De beste winkellocatie van Heemstede

Aan Binnenweg 92 kunnen wij u een van de best gelegen winkels aanbieden op het brede middendeel van de winkelstraat. Dit brede deel wordt gezien als hart van de winkelstraat. Direct naast deze winkel komt de hoofdentree van de nieuwe Vomar supermarkt te liggen waardoor dit deel van de straat nog beter wordt en behoorlijk in waarde stijgt.

Heel mooie en efficiënt te gebruiken hoekwinkel te huur in het hart van het winkelgebied in Heemstede. De extra plafondhoogte van deze winkel geeft uw winkel een zeer luxe uitstraling.

Deze winkel ligt uitermate goed in het zicht op de hoek van de Binnenweg en de Hendrik Peeperkornstraat vlakbij de beroemde banketbakker Tummers. De winkel op de begane grond kan worden omschreven als een “strakke schoenendoos” en is momenteel al optimaal ingedeeld als overzichtelijke winkel met de benodigde secundaire ruimten.

Kadastrale gegevens
Gemeente Heemstede _ Sectie A _ Nummer 6501

Locatie
Midden in het kernwinkelgebied van Heemstede. Heemstede heeft een regionale winkelfunctie aangezien alle benodigde winkels er in ruime mate beschikbaar zijn en het goed toegankelijk is met eigen en openbaar vervoer. Tevens zijn er voldoende supermarkten gevestigd in het centrum.

Bereikbaarheid
Heemstede ligt op 10 minuten rijafstand van Haarlem en Hoofddorp. De bushaltes van de diverse buslijnen liggen meestal op minder dan 500 meter. Via de N208 en N201 zijn de snelwegen A9, A5 en A10 binnen een kwartier bereikbaar.

Parkeren
In alle zijstraten kunt u gratis parkeren zo lang u wenst. Op de Binnenweg zelf is het betaald parkeren. Verder zijn er meerdere parkeerterreinen op 100 tot 500 meter waar u ook gratis kunt parkeren.

Bezichtiging
Uitsluitend op afspraak, de huidige huurder stelt onverwacht bezoek niet op prijs.

Huurprijs
€ 33.000.-

Beschikbaarheid per 01 oktober 2021

Aan bovengenoemde informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs: € 33.000,= per jaar te vermeerderen met BTW
Status: beschikbaar per 01-10-2021
Aanvaarding: in overleg

Energielabel: nog niet beschikbaar

Bouw

Hoofdfunctie: winkel
Soort bouw: bestaande bouw
Bouwjaar: 1937

Oppervlakten

Oppervlakte: 90 m2
VVO: 85 m2
Pui: 950 cm

Indeling

Aantal bouwlagen: 1 bouwlaag

Omgeving

Ligging: stadscentrum / dorpskern / winkelcentrum / in woonomgeving
Bereikbaarheid: NS Intercity op 2,5 km / bus op minder dan 500 m1
Winkeliersvereniging: Lidmaatschap van de WCH wordt erg gewaardeerd
Welstandsklasse: A1

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Winkels in Sluis, Zeeland

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Winkels
Sluis

Diverse winkels te huur in Sluis

Object en locatie

A-1 locatie 450 m² € 99.000,- Midden in centrale winkelrondje
Stadsentree 950 m² Op aanvraag Sint Annastraat
Laatste kans 100 m² € 28.000,- De Poort van Sluis

Sluis

Sluis is een leuk stadje in Zeeuws Vlaanderen waar de winkels al meer dan 100 jaar 360 dagen per jaar open zijn. Met 4 miljoen bezoekers per jaar, en met de regionale functie die het winkelcentrum van Sluis heeft, is het hier altijd druk.

Vanaf maandag morgen rond 10.00 uur al komen de kopers hier naar toe, altijd zijn er veel tasjes in de straat te zien, winkelen wordt hier gecombineerd met een heerlijke lunch of een (echt) diner (bij Oud Sluis).

Met het ultieme hoogtepunt in het weekend wanneer half Knokke en omgeving leegloopt om de Belgische Euro’s in Sluis te besteden, hoort Sluis zeker hoog in het rijtje met funshop locaties als Batavia Stad, Rosado Roosendaal en Roermond Outlet Center te staan. Alle parkeerplaatsen zijn dan vol en dat zijn er in het centrum van Sluis al gauw zo’n 2.000 !Landelijk bekendheid genieten de Heemsteedse winkels Tummers, Huize van Wely en
Chateaubriand. Verder huisvest de Binnenweg meerdere winkels met een luxe uitstraling zoals onder meer Pauw Mode, Bitter Schoenen en Kristalhuys Marc Meltzer. Daarnaast kunt u natuurlijk ook terecht bij winkels als HEMA, Kruidvat, Zeeman en Scapino.

Willard Vastgoed en winkels in Sluis
Reeds negen maanden na het verstrekken van de verhuuropdracht aan Willard Vastgoed is, na een zeer lange periode van bijna 10 jaar (!!) leegstand, de gehele etage van De Poort van Sluis inmiddels geheel verhuurd. Daarbij is het huurcontract met de formule Action, die al enkele jaren in de kelder is gehuisvest, voor een periode van 10 jaar verlengd en zijn alle units op de begane grond inmiddels ook verhuurd. Door deze mooie en relatief snelle resultaten hebben andere ondernemers in en rondom Sluis Willard Vastgoed nu ook gevraagd voor hen op te treden bij verhuur en aanhuur van winkels en aankoop van beleggings~ en ontwikkelingsprojecten.

Inmiddels kennen wij de meeste winkeliers en vastgoed eigenaren in Sluis zodat wij u, als meest actieve winkelmakelaar in Zeeuws Vlaanderen, goed kunnen begeleiden in dit leuke winkelstadje.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Langedijk, WC De BroekerVeiling

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

WC De BroekerVeiling
Langedijk

Winkelcentrum De BroekerVeiling te Langedijk

In Broek op Langedijk is het grotendeels vernieuwde en gemoderniseerde winkelcentrum De BroekerVeiling inmiddels ook nog uitgebreid met ruim 1.000 m2 winkelruimte aan het Broekerplein, het nieuwe centrale plein aansluitend op de in het oog springende noordelijke hoofdentree. In deze winkelunits komen, als aanvulling op de supermarkten Deen en Vomar alsmede de bestaande 35 winkels, enkele extra verszaken, horecabedrijven en andere winkels voor de dagelijkse boodschappen.
Op het plein voor de horeca~ c.q. winkelstrip zijn terrassen gepland en vindt hier wellicht straks ook de wekelijkse markt plaats. Te midden van veel nieuwbouw woningen en appartementen wordt dit het hart van Langedijk. Rondom het winkelcentrum bevinden zich diverse parkeerterreinen met ruim voldoende gratis parkeerplaatsen, die ook in de toekomst door de eigenaar blijvend gratis zullen worden aangeboden. Mede door de aantrekkingskracht van Action, HEMA en Kruidvat kent winkelcentrum De BroekerVeiling geen leegstand en trekt het mede door het grote gratis parkeeraanbod ook veel consumenten uit Heerhugowaard en Alkmaar Noord en andere omliggende gemeenten.

De winkels aan Broekerplein 1 – 11 zijn inmiddels bijna klaar en worden in maart 2016 opgeleverd. Het betreft een zestal units die eventueel splitsbaar zijn tot tien separate kleinere winkels. Deze worden casco c.q. kaal opgeleverd met een onafgewerkte beton vloer, wanden en plafond en voorzien van een winkelpui met eenvoudige entreedeur met brievenbus. De vrije hoogte bedraagt ruim 3 meter. Er is geen kruipruimte aanwezig. Het draagvermogen van de vloer bedraagt 400 kg/m2. De winkels worden opgeleverd met de invoerleidingen van de nutsvoorzieningen die uitkomen in de meterkast. De riool afvoer is 110 mm in doorsnede. Nadere informatie verstrekken wij u graag en u bent van harte welkom voor een uitgebreide bezichtiging.

De huurprijs bedraagt € 235,= per m2 per jaar te vermeerderen met € 10,= servicekosten en € 8,= per m2 marketing bijdrage, te verhogen met BTW.

De oppervlaktes van de betreffende units zijn als volgt:

  • Unit 1 215 m² verhuurd HRC
  • Unit 2 195 m² onder optie, splitsbaar vanaf 100 m²
  • Unit 3 180 m² onder optie
  • Unit 4 170 m² of twee winkels van 85 m²
  • Unit 5a 86 m²
  • Unit 5b 100 m² verhuurd kapsalon
  • Unit 6 175 m² verhuurd HRC

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

WC de Poort van Sluis te Sluis, Zeeland

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

WC De Poort van Sluis
Sluis

1 unit 100 m² te huur

In winkelpassage De Poort van Sluis, een nieuw, overdekt winkelcentrum aan de kop van de Nieuwstraat in Sluis, liggen kansen als u wilt ondernemen met allure.

De Poort van Sluis is van alle moderne gemakken voorzien voor optimaal winkelplezier. Bovendien is er een perfecte parkeer voorziening in de directe omgeving. Deze elementen, samen met het aantrekkelijke winkelbestand in de gemeente, maken van deze winkelpassage een stijlvol en eigentijds winkelcentrum. Uw winkel komt goed tot zijn recht in deze bijzondere omgeving.

Zeeland is in veel opzichten een erg aantrekkelijke provincie. Zeeland groeit en kent zelfs een snellere economische ontwikkeling dan de overige kust provincies. Steeds meer ondernemers ontdekken dan ook de mogelijkheden van dit bijzondere stukje Nederland.

Sluis is de winkelmagneet voor Vlaanderen en Zeeuws-Vlaanderen. Het winkellooprondje, de ongedwongen sfeer, historische plekken en verstilde omgeving geven het stadje een hoge belevingswaarde. Ondernemers hebben volop kansen om hier van hun zaak een succesverhaal te maken. U ook!

Ondernemers profiteren al jaren van Sluis als trekpleister voor winkelpubliek in een gezellig centrum. In de zomer wordt Sluis bezocht door veel internationale toeristen zoals Duitsers, Engelsen en Fransen. Ook vanuit de bekende Belgische plaatsen Brugge, Gent en Knokke-Heist komt de consument Sluis meerdere malen per jaar bezoeken! Sluis kent een ongekend divers horeca-aanbod en een driesterrenrestaurant dat tot de gastronomische top behoort. Een gevarieerd aanbod van horeca, cultuur, detailhandel en gezelligheid bepalen de lange verblijfsduur van de consument in Sluis. Jaarlijks krijgt Sluis maar liefst meer dan vier miljoen bezoekers binnen zijn stadsgrenzen. Voor elke ondernemer staat de naam Sluis dan ook gelijk aan uitdaging, ambitie en succes!

Binnen de vestingwallen rondom het historische centrum van Sluis is het nieuwe winkel gezicht De Poort van Sluis gerealiseerd. Een sfeervolle, intieme en zeer bijzondere plaats voor optimaal winkelplezier, waar bezoekers op drie verdiepingen uitstekend kunnen winkelen.

Rol trappen en een lift garanderen perfecte bereikbaarheid van de winkelunits en maximaal comfort voor het winkelend publiek. Doordat De Poort van Sluis aan het entreegebied naar het centrum ligt en direct aansluit op de belang rijkste winkelstraten, is de locatie uniek te noemen. Een perfecte parkeervoorziening dicht bij de winkelpassage maakt het verhaal compleet.

Heeft u interesse om uw zaak te vestigen in De Poort van Sluis? Profiteert u dan van de mogelijkheden van deze winkelpassage. Door zijn unieke opzet biedt De Poort van Sluis ruimte aan twintig tot vijfentwintig winkels en is daarmee het grootste overdekte winkelcentrum van Sluis. Met een totale oppervlakte van 2500 m² zijn vloeroppervlaktes vanaf 35 m² beschikbaar. Combinaties zijn mogelijk. De units worden op een hoog niveau opgeleverd, de huurcondities zijn uitstekend te noemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed

Heemstede, Binnenweg 92

Natuurlijk adviseren en begeleiden wij u ook bij de verhuur of verkoop van uw winkel of bedrijf

Binnenweg 92
Heemstede

Winkelruimte: 115 m² met kantoor/opslag

Heemstede – De beste winkellocatie van Heemstede

Aan Binnenweg 92 kunnen wij u een van de best gelegen winkels aanbieden op het brede middendeel van de winkelstraat. Dit brede deel wordt gezien als hart van de winkelstraat. Direct naast deze winkel komt de hoofdentree van de nieuwe Vomar supermarkt te liggen waardoor dit deel van de straat nog beter wordt en behoorlijk in waarde stijgt.

De winkel is per direct beschikbaar en grotendeels gebruiksklaar. Het oppervlak van deze zeer courante winkel bedraagt circa 115 m². Daarachter liggen twee kleinere separate units die kunnen dienen als opslag of kantoor; deze zijn samen circa 25 m². Deze winkel was in gebruik bij La Ligna dat de gehele afwerking en een deel van de inrichting heeft achtergelaten zodat u zonder al te veel werkzaamheden en kosten snel kunt starten. De hoofdentree van de nieuwe Vomar bevindt zich binnenkort direct naast het pand zodat uw winkel heel veel extra “traffic” genereert. Aan de andere zijde bevindt zich de druk bezochte Apotheek alsmede Parfumerie Douglas en Gall & Gall. Aan de overzijde liggen grote moderne filialen van Hema, Zeeman en Kruidvat.

Op de Binnenweg zelf geldt betaald parkeren maar in alle zijstraten kunt u gratis zo lang parkeren als u wilt. Op 300 meter zijn daarnaast diverse parkeerterreinen waar geheel gratis geparkeerd kan worden.

Voor het bescheiden inwonertal van Heemstede met nog geen dertigduizend inwoners beschikt deze mooi gelegen plaats over een winkelarsenaal dat zich kan meten met steden van 50.000 inwoners. Alles is hier aanwezig van de bekende grote supermarkten en landelijke formules tot de vele kleinschaliger locale specialiteitenwinkels van de Heemsteedse ondernemers en kleine regionale ketens die het winkelen hier een extra beleving geven. Heemstede is een gezellig winkeldorp waar alle branches ruim vertegenwoordigd zijn en waar je rustig een dagje heen kunt gaan om met vriendinnen te winkelen. Het heeft niet voor niets de prijs gewonnen voor de beste winkelstraat van Nederland. De winkel leegstand gaat Heemstede gelukkig grotendeels voorbij en Heemstede lijkt het centrum te gaan worden waar alle winkels in de toekomst geconcentreerd gaan worden ten koste van de omliggende plaatsen. Wellicht mede te danken aan de inwoners van de welgestelde plaatsen Aerdenhout, Bloemendaal, Bennebroek en Overveen en de drukke routes tussen Haarlem, Hoofddorp en Zandvoort.

Heemstede blijft dus behouden als winkelconcentratie voor de toekomst, waar het altijd gezellig is en waar mensen graag langere tijd verblijven. Het grote aanbod van lunchrooms, bakkerijen en snackbars met zitjes, restaurants en andere horecagelegenheden verlengt die verblijftijd van het winkelend publiek daarbij nog meer.

In sommige winkels in Heemstede is het alsof de tijd heeft stilgestaan en vind je een nostalgische sfeer. Andere ondernemers laten juist nu weer zien waar hun product vandaan komt zodat het ambachtelijke aspect benadrukt wordt, hetgeen door de hedendaags consument erg gewaardeerd wordt zoals bij Chateaubriand van de familie Tekens. Er zijn overigens ook andere wereldberoemde specialiteiten winkels zoals Tummers en Van Dam. Natuurlijk vind je in Heemstede ook alle landelijke winkelketens die je nodig hebt zoals de HEMA, het Kruidvat, Etos en Zeeman maar ook Ici Paris XL en Douglas. Verder is er een uitermate groot assortiment modewinkels gevestigd met een heel mooi filiaal van Pauw Damesmode, alsmede Gerry Weber, Van Vuuren en Claudia Strater. Alle branches zijn vertegenwoordigd zoals sport, speelgoed, lifestyle en home decoratie, optiek en hoorwinkels, fietsen~ en dierenwinkels, reisburo’s lichaamsverzorging en heel veel mode in alle facetten.

In Heemstede kun je in het centrumgebied overal, en hier dus ook, een horecaconcept starten mits er nog voldoende vergunningen beschikbaar zijn. Verder is de winkel ook geschikt als baliekantoor. Als u een webshop heeft is dit de ideale locatie voor een winkel met “pick up point” of u maakt er gewoon uw eerste showroom of “flagship store” van, want “showrooming” is tegenwoordig heel normaal en met de “clicks and bricks” gecombineerd, maakt u de meeste kans dat men de aankoop dan ook daadwerkelijk bij u doet, in uw fysieke winkel of op uw eigen website via het internet. Als ze maar aan u betalen, in uw winkel of in uw webshop en als ze u maar weten te vinden, met dank aan Google en Microsoft.

Deze verhuurder heeft alleen interesse in een huurder die gewoon ouderwets een huurcontract voor een periode van vijf jaar tekent. Naar een “outlet shop”, een tijdelijk c.q. anti-kraak idee of naar een “Guerilla Store” zijn wij niet op zoek maar een degelijke “start up” met “track record” is wellicht wel gewenst. De winkel wordt opgeleverd eind 2019.

Voor nadere informatie alsmede de huurprijs, verzoeken wij u vriendelijk om contact met ons op te nemen.

Heeft u
interesse in
dit object?

Neem dan contact op
met Willard Vastgoed